Pomoć smo primili od:

Imam dosta stvari koje mogu pomoci drugima ali nisu tehničke, možda da ima neka sitnica a ostalo su: čizme nove, obuća za djecu igračke, brave,

vješalice i druga galanterija. Stvari se nalaze kod Lesnine-Resnik

Pozdrav! Dinko 095 894 3611 posredovanje@vip.hr

Poštovani,

Posjedujem veću količinu dječje robe i igračaka, te rabljenih stvari za potrebe stanovanja. Živim u Puli, pitanje je gdje ih trebam dostaviti?

Podržavam akciju i molim odgovor. Sonja Mokoric, info@sm-mediteran.com

 

Pomoć su zatražili:

Super akcija, evo imam jedan prijedlog ili bolje rečeno radi se o prijatelju koji je krenuo u gradnju vlastitog stana. Radi se o prostoru iznad garaže, već u postojećem objektu, te on sada želi dograditi stan, te kreće sa samog pocetka, treba savjete gdje što nabaviti, prije svega ciglu za zidanje. Radi se o lokaciji u okolici Dubrovnika, Orašac, te ne zna da li mu je bolje ciglu dovesti iz unutrasnjost, Zagreba ili kupiti dolje, pa onda kako cemu trebati ostali materijal, ali takoder i savjeti o prostoru.
sanja82us@yahoo.com

Da li tu postoji ikakva mogućnost i nabave gradevinskog materijala (pvc balkonski zatvori, prozori, plocice…i sl. – naime, nedavno sam stavio krov i poceo polako uredivati svoj vlastiti stan u obiteljskoj kuci, a vjerujte mi da nije lako…)
josip.kacunic@gmail.com

Close Menu