MARIO – 19.11.2009.
sto se tice oslovljavanja ja sam za ti 🙂 za korenspodenciju izmedju kolega naravno toujedno i najlaksi nacin za bit u toku i povatat sve otvorene teme i kako se stvari razvijaju mene doduse najvise interesira suradnja udruga iz rh i europe ili svijeta toliko od mene za sad i mojeisprike sto kasnim
mario

SANJA – 16.11.2009.
Postovni gosp. Tomislav,
evo malo sam krenula u istrazivanje i odabrala sam 2 podrucja koja me zanimaju i htjela bih se vise posvetiti njima, pa to su prije svega suradnja udruge sa drugim udrugama u svijetu, tu bi htjela prije svega istraziti koje slicne udruge postoje unutar Europske Unije, kako funkcioniraju, da li postoji pomoc od EU. Naravno da tu ima vec dovoljno za materijala za istrazivanje, ali mene jos zanima podrucje makrobiotika, vegetarijanstvo…
Evo toliko za sada.
Ugodan dan!
Pozdrav,
Sanja

JOSIP KACUNIC – 17.11.2009.
Postovani kolega, kako sada s radoscu mogu reci na temelju vase kolektivne obavijesti o primanju medu nove volontere, pozdravljam vas! Drago mi je sto sam primljen u vasu udrugu, ali evo vec u samom pocetku imam odredenih nejasnoca koje bih da mi pojasnite kao predsjednik same Udruge. Prvo, smatram kako mi uopce niste nimalo jasno odgovorili na moju zadnju e-mail poruku u kojoj je bilo postavljeno nekoliko bitnih pitanja na koja s ovom vasom porukom nisam dobio nikakav osobni odgovor (volio bih da tu poruku malo detaljnije procitate i da mi na istu preciznije odgovorite). sto se tice pak zadace unutar same udruge volio bih biti predstavnik udruge na podrucju Split/Omis ukoliko je to moguce (te prihvacam rado svu vasu edukaciju i smjernice koju nudite kako pomoc za obavljanje toga posla).
U iscekivanju brzog i jasnog odgovora zahvaljujem!
Mi i svako dobro!
Josip Kacunic, dipl. teol. (Split) i ponosan clan Udruge Dignitas humani (lat. ljudsko dostojanstvo)

MARIO – 16.11.2009.
pozdrav evo odgovora sa malim zakasnjenjem u guzvi sam do cetvrtka al inace sam zainteresiran za puno stvari pa me stavite di vam najvise bude falilo (suradnja izmedju udruga Hrvatska /Svijet,suradnja s tvrtkama,edukacija ) naravno kao i svi i ja volim kune pa ako se moze koja negdi dobit i to je plus 🙂 evo ukratko pa se cujemo oko detalja
pozdrav
m.c.

ANDREA – 19.11.2009.
Bok, Tome!

Naravno, ja se slazem da prijedemo u razgovoru svi medu sobno na TI, s obzirom da sada svakodnevno komuniciramo i da nam to olaksava suradnju. Takoder, slazem se da svaki odgovor na moje pitanje proslijedis ostalim clanovima, da bismo mogli saznati ideje i zajedno uciniti nasu Udrugu sto boljom.
Ja cu se ovih dana do kraja mjeseca potruditi malo preurediti dizajn memoranduma, jer mi se zaista ne svida i ne opisuje Udrugu kako bi ju ljudi mogli zapamtiti, a onda cu se prebaciti na slanje e-maila, jer za ovaj mjesec sam vec prakticni na kraju paketa interneta koji koristim, zato sto sam skidala mnogo knjiga za citanje i prijevod.
Dakle, odgovori mi kad stignes kako da koristim e-mail koji mi ti preipremis, odnosno, naveo si nesto kao andrea@uljd.hr? Preko tog e-maila bih slala upite svim Udrugama za koje znam ovdje u osijeku, a naknadno bi prosirila potragu pomocu Google-a i drugdje.
I jos nesto, razmisli o tome da s vremenom otvoris podruznice, dakle neke radne prostorije u svakom gradu gdje imas clanove, jer to ce biti neophodno kada Udruga pocne primati sredstva (a to cemo se zajednickim snagama svi potruditi, zer ne?).

Pozdrav do slijedeceg dopisivanja,
— Andrea

SANDA – 13.11.2009.
Predlazem vam financiranje preko pretpristupnih fondova europske unije i program za stvarno educiranje o dostojanstvenom zivljenju, bilo zivotinja ili etnickih manjina u RH. Vjerujem da biste za takve akcije privukli vise clanova.
Nadam se vise informacija o besplatnom educiranju od strane Centara za poduzetnistvo ili Zavoda za zaposljavanje ili pak o informacijama kakva sve prava i rupe u zakonima mogu pomoci mladima nezaposlenima ili studentima.
U slucaju da otvorite web s takvom razmjenom podataka vrijednim u svakodnevnom zivotu, mogli biste se financirati iz posjecenosti stranici.
Ja osobno na vasim stranicama nisam naisla nit na jedan vrijedan podatak.
Puno pozzz i sretno !!

MILENA – 20.11.2009.
Ja sam zainteresirana da na sebe preuzmem komunikaciju sa novim clanovima. Cesto sam na internetu ( jer mi treba i zbog posla ) i mogu cesto provjeravat i odgovarat na postu.

Close Menu