MOZETE LI MALO VISE RECI O CEMU SE TU RADI ?
Jednostavno, Vi ste se javili da zelite volontirati, ako ste nezaposleni i o tome pitanju mozemo razgovarati. Ovdje necu predstavljati Udrugu sto radi, pomaze svojim clanovima, ako moze. Pogledajte na izborniku “Planovi…”, to je za pocetak dovoljno. Kada ste to pregledali, kao i cijelu stranicu o Vasim dvojbama u vezi suradnje postavite konkretno pitanje. Uglavnom nakon sto imamo Vas zivotopis, znaci zelite neki oblik suradnje, to cemo utvrditi ili e-mail prepiskom ili na ugovorenom sastanku, te Vam dodijeliti projekat ili tim u kojem ce se odvijati aktivnosti koje zajedno ugovorimo.

MENE ZANIMA TO DA SAM VAM POSLAO E-MAIL 28.12 U KOJEM SAM VAM REKAO DA SAM VIDIO NA ZAVODU ZA ZAPOSLJAVANJE VAS OGLAS ZA POSAO I PITAO VAS O CEMU SE RADI U VASEM OGLASU ZA POSAO, A ODGOVORILI STE MI DA POGLEDAM VAS PRILOG.JA TU NIGDJE NE VIDIM VAS PRILOG.LIJEPI POZDRAV I UGODAN DAN.
Ispricavam se sto ste dugo cekali na odgovor. Problem je taj sto sam jos uvijek sam u uredu, nismo ekipirani i jednostavno nisam stigao odgovoriti, no sada se situacija rasciscava i biti cemo azurniji. U vezi priloga, odgovor je jednostavan, kako imam puno e-mail-ova, radim skoro automatski, i u Vasem slucaju jednostavno mi je promaklo da ga “zaljepim”.

JA SAM SE JAVIO U VEZI: NUDIM IZRADU WEBA, TAKO DA ZIVOTOPIS NIJE POTREBAN, REFERENCE MOZETE VIDJETI NA ADRESI WWW.XXX
Hvala na Vasem e-maili. Vidio sam Vas web, i svidja mi se sve, mislim da mozemo poceti dogovarati suradnju. Vi cete biti nas poslovni suradnik, a sve uvijete suradnje definirat cemo ugovorom. Prijedlog ugovora saljem Vam na uvid.

NISAM BILA U MOGUCNOSTI DOCI NA UGOVORENE TERMINE, I DALJE ME ZANIMA UKLJUCITI SE U RAD PA VAS MOLIM DA MI ODGOVORITE IMATE LI POTREBE ZA NEKIM MOG PROFILA (PREVODIOC).
Odgovor o potrebama je sljedeci, za Udrugu treba osoba koja moze komunicirati sa drugim slicnim institucijama van Hrvatske, ali koliko sam ja shvatio Vama treba i ozbiljan posao hitno, tu ce ici sporo (to govorim iz razloga da Vas ne zatezemo sa obecanjima), ali Udruga planira ponuditi u poslovno okruzenje usluge i znanja svojih clanova, ali mi smo tekar na pocetku…

EVO NA BRZINU SAM PROCITALA VAS DOPIS, TE MI OVAKO NA PRVU LOPTU ZVUCI SKROZ OK. MENI JE PROBLEM STO SAM SE U MEDJUVREMENU ZAPOSLILA I ZAISTA PUNO RADIM. TAKO DA NEZNAM DALI SAM U MOGUCNOSTI SUDJELOVATI U VASEM PROJEKTU. VOLILA BIH DA ME DALJE OBAVIJESTAVATE O DALJNIM AKCIJAMA UDRUGE, UKOLIKO JE TO MOGUCE S OBZIROM DA NISAM AKTIVAN CLAN.
Hvala na Vasem e-mailu. Nije problem da budete na nasoj e-mail listi, ako ce biti prilike, mozda i popijemo koju kavu. Pozdrav.

NISAM IZ ZAGREBA, PA NEMOGU DOCI NA RAZGOVOR, EKONOMSTA SAM, DALI POSTOJI MOGUCNOST DA RADIM OD KUCE.
To sto niste iz Zagreba, pa nemozemo, jednostavno obaviti sastanak-interview, ne znaci mnogo. Mozemo putem e-maila mnogo toga izdogovarat, naravno da nije kao u “zivo”. Kada je rijec o radu od kuce i tu se moze nesto napraviti, ali kada je rijec o profitabilnom poslu bit ce nesto teze, posto bi trebali proci “neki” trening. Uglavnom, za ozbiljniji posao od kuce, ovako preko e-maila nismo jos dosli do rjesenja, ali mi smo tekar na pocetku i uvjeren sam da cemo naci rijesenje. Za jednostavnije stvari nije problem edukacije i rada on-line.

DA ZAINTERESIRAN SAM ZA DALJNU SURADNJU, NO IMAM DOSTA OBVEZA PA NEZNAM KADA BI SE MOGLI NACI. PREDLOZITE MI TERMIN SASTANAKA.
I ja sam u guzvi, napravit cemo ovako, uzet cu broj mobitela iz Vaseg CV, Vi mi posaljite raspored koji dan ste u koje vrijeme na poslu i kuda Vas vodi put kuci. Ja cu Vas nazvat kada sam u prilici i odmah cemo ugovoriti sastanak ako ce Vam tog momenta odgovarat. Javite mi dali mozete sa posla izaci. Pozdrav.

NADAM SE DA NIJE PROBLEM AKO NISAM IZ ZG. ZAINTERESIRAN SAM ZA TECAJEVE, MOZETE LI MI DATI MALO VISE INFO. MOZEMO LI SE NACI U VINKOVCIMA ?
Hvala na Vasem e-mailu. Dakle nije problem raditi on-line. Za ozbiljnije stvari kao sto je edukacija-tecajevi, nemamo skripte pa da mozemo raditi on-line, za sada. Ima mnogo planiranih i raznih tecajeva, koje organiziraju clanovi medjusobno. Spomenut cu tri najbitnija, koja idu sa glavnim ciljevima Udruge, znaci to je trening u vjestinama kako bi se moglo konkurirati za konkretno radno mjesto. Mi smo se odlucili za tri najosnovnija zvanja potrebna u poslovnom okruzenju a to su: tajnica/administrativni djelatnik, prodaja-komercijalist i nabava. Mozemo jos spekulirati o Projekt manageru i marketingu. Kada se stvori ozbiljna situacija, nece biti problem doci u Vinkovce. Inace posto niste u Zagrebu, gdje vec postoji Udruga, mogli bi Vi biti predstavnik ogranka Udruge u Vasem gradu.