MULTIMEDIJA

Multimedija se obično koristi za opisivanje sadržaja
koristeći kombinaciju teksta, slika, pokretnih slika, animacije zvuka
te interaktivnog sadržaja. Na radionicama Osnove računala često susrećemo mnogo pitanja vezano uz razne uređaje osim računala, (mobiteli, kamere, fotoaparati, snimanje zvuka……). Mnogo odgovora možemo dati na samoj radionici. Radionice se dogovaraju periodično a grupe se formiraju prema sklonosti i predznanju polaznika. Kao što smo rekli besplatne su. JAVITE SE ZA SVA PITANJA KOJA VAS ZANIMAJU !!

 

U nastavku više podataka o radionici Osnove računala i Izradi web stranice.

MULTIMEDIJA

Svoju punu primjenu multimedija nalazi u području web dizajna prilikom kreiranja web stranica.

WEB DESIGN

Izrada web stranice, Domena, Hosting, Izrada marketing strategije. CIJENA: 200/600 kn


OSNOVE RAČUNALA

Radionice za sve one koji žele naučiti kako da koriste računalo. RADIONICE SU BESPLATNE.

IZRADA WEB STRANICE KAKO

Napravite info: Paket za kupca:
Savjeti marketing strategije
Izrada web stranice
Održavanje stranice 1 god

Formirajte cijenu:
Privatna osoba ? Kn
Pravna osoba ? Kn
U cijeni nije uračunat PDV

U cijenu ulazi:
Izrada 4 statične stranice u meniju

U cijenu ne ulazi:
Dobava slika
Dobava teksta
Domena
Hosting

REFERENCE:
Ovdje stavite Vaše radove (popis)

MEDIJSKA PISMENOST !

Danas je internet naša realnost više nego ikada. Biti prisutan na internetu i koristiti ga pitanje je "društvene norme" svakog pojedinca. Osobe treće životne dobi zakinuti su, jer sporije uče, teže prihvačaju "novotarije" i nitko ih ne shvaća ozbiljno, čak ni njihova unučad. Upravo njima je namjenjena moja aktivnost-hobi, projekt IZRADA WEB STRANICE, za privatne osobe 50% popusta na cijenu. Ako ne osjećaju da im je stranica potrebna sigurno imaju potrebu za OSNOVE UPOTREBE KOMPJUTORA, koji je dio mog projekta MEDIJSKA PISMENOST, besplatni tečaj !

WEB DESIGN

Je li Vam poznato da se web stranice mogu međusobno razlikovati po 78 različitih faktora? Osim ako se ne bavite izradom web stranica, sigurno Vam je teško dobro procijeniti točno kakva Vam web stranica treba. Ako to sve zbunjuje – ne brinite.  Zato smo napravili ovaj projekt od kojeg dobivate personalizirani savjet i točnu procjenu kakva Vam web stranica treba.

OSNOVE RAČUNALA

Naučite osnove korištenja računala i interneta: šaljite i primajte mailove, izrađujte i pohranjujte dokumente i naučite pronaći informacije na internetu.  Uz moje višegodišnje iskustvo otkrijte koliko je jednostavno služiti se suvremenom tehnologijom. K tome još jedna pogodnost, svakome polazniku radionice pristupam individualno.

Close Menu